Je huid is de spiegel van je gezondheid. Bij vrijwel iedereen met huidklachten, kun je zeggen dat er iets onder de motorkap rammelt. Als je darmen ongezond zijn en de darmflora verstoort is, dan zie je dat meteen aan de huid in je gezicht.

HUIDPROBLEMEN DOOR ONGEZONDE DARMEN

Als je huid onrustig is, vlekjes en oneffenheden of misschien zelfs wel eczeem of puistjes laat zien, dan zijn dit allemaal tekenen dat de darmflora uit balans is.

SLECHTE VOEDING

Een van de oorzaken van een slechte darmfunctie is de voeding. Probeer dan in ieder geval om minder bewerkt voedsel te eten en suikers zo veel mogelijk te vermijden.

Vet fastfood en snoep mag je allemaal laten staan als je je darmflora een boost wilt geven en wat gezonder wilt omgaan met je lichaam. Om te beginnen kun je frisdrank laten staan en drink je je koffie of thee zonder suiker. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk natuurlijke producten en de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Vaak is de supermarkt zo ingedeeld, waarbij je je zou kunnen bedenken dat bijna alles wat in de buitenste schappen staat, goed of gezond is. Alles wat in de binnenste schappen staat, is vaak bewerkt en slecht voor onze gezondheid. Daarnaast geldt nog altijd de regel dat je veel water moet drinken. Ook kun je als extra supplement visolie-capsules toevoegen aan je gezonde voedingspatroon.

DARMFLORA VERSTERKEN

Het ontbreken van bepaalde kruiden, mineralen en vitamines in onze voeding is ook een belangrijke oorzaak. Je kunt je darmflora versterken door gefermenteerde producten te eten zoals zuurkool, miso en kefir. Deze producten helpen de darmflora weer in balans te komen. Miso is een Japanse bouillonpasta om je gerechten op smaak te brengen, maar bevordert daarbij de spijsvertering en is goed voor de darmflora. Kefir is een friszure zuiveldrank vol met rechtsdraaiende bacteriën en werkt idem dito.

ALOE VERA DRANK

Daarnaast bevat Aloë Vera Vitae Drank veel bitterstoffen, vitaminen, mineralen en spoorelementen. Deze helpen het lichaam te ontslakken, ontgiften en de bacteriën in evenwicht te brengen. De drank doodt schimmels, zorgt voor sterke nagels en haren, is goed voor de lever en stimuleert de stofwisseling. De werkstoffen werken vanuit je darmen door naar het hele lichaam en geven zichtbaar resultaat aan de buitenkant. Elke ochtend een borrelglaasje Aloe Vera Vitae Drank maakt het lichaam niet alleen sterker, maar ook gezonder. Alle belangrijke voedingstoffen die je tot je neemt, worden namelijk nóg beter opgenomen in het lichaam.

Vanaf nu te verkrijgen bij Be VAB!

Voor €1,00 per dag houd je je gezondheid op peil

2 reacties

  • Lia Huisman

    Review Vitadrink

    Al tijdens de eerste behandeling bij Angelique werd mij duidelijk dat de huid in directe verbinding staat met de conditie van je darmen. Blijkbaar hield ik veel afvalstoffen vast. Al binnen 2 weken merkte ik een verbetering van de uitstraling van mijn huid en verbeterde mijn stoelgang. En dat met dagelijks een klein borrelglaasje van deze sap.
    Regelmatig volg ik een kuur met Vitadrink om zo de conditie van mijn darmen en mijn huid op peil te houden, naast de mooie producten van Be VAB en behandelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *