Skip to main content

Bio Facelifting voor jou.

Detox & Lifting

Bio Face Lifting: de basis voor een stralende huid

Bio Face Lifting bij Be VAB is dé startbehandeling voor iedereen die zijn huid zichtbaar wil verbeteren. Deze behandeling combineert dieptereiniging met huidversteviging in een ontspannende sessie. Het is de perfecte keuze voor wie ontevreden is over tekenen van huidveroudering en onzuiverheden.

Diepte reiniging en versteviging

Een unieke combinatie voor maximale impact

Onze Bio Face Lifting gaat verder dan een standaard gezichtsbehandeling. Het biedt een grondige dieptereiniging terwijl het tegelijkertijd de huid verstevigt. Dit proces is niet alleen aangenaam en ontspannend, maar ook bijzonder effectief tegen specifieke probleemzones zoals:

  • Lijntjes rond de ogen
  • Fronsrimpels op het voorhoofd
  • Vermoeide, droge huid
  • Rode plekjes en onzuiverheden

Elk van deze gebieden wordt intensief en doelgericht behandeld, waardoor je zichtbare verbeteringen zult ervaren na slechts één sessie.

Langdurige resultaten met Bio Face Lifting kuren

Bio Face Lifting kan als losse behandeling of als onderdeel van een kuur aangeboden worden, afhankelijk van je specifieke huidbehoeften. Voor wie de beste resultaten wil behalen, raden we een kuur aan. Zo wordt een langdurig effect gegarandeerd, vooral wanneer je de salonbehandelingen aanvult met onze aanbevolen huidverzorgingsproducten voor thuis.

Ondersteun uw salonbehandelingen thuis

Het geheim van langdurige resultaten van onze Bio Face Lifting ligt ook in de juiste nazorg. Wij adviseren specifieke producten die ontworpen zijn om de effecten van de behandelingen te verlengen en te versterken. Door thuis een consistente routine te volgen, zorg je ervoor dat je huid optimaal blijft profiteren van de verjongende effecten van de behandelingen.

Burg. v Heesbeenstraat 50
5251 DE Vlijmen
Nederland

T: +31622348635
E: info@bevab.nl